Feed Me

Feed Me
×
Listelerim (0)
  • Henüz bir liste oluşturmadınız.
Ses Sorunu ×

Android Cihazlarda Ses Sorunu Çözümü

1Dizinin Konuşma sesleri gelmiyor sadece müzik sesleri geliyor ise, cızırtı vb. sorun yaşıyorsanız. Uygulama marketinden Firefox isimli uygulamayı indirip sitemize o uyguluma ile giriş yapın.

2 Son güncellemelerini almayan android cihazlarda codec ses problemi yaşanıyor özellikle bu sorunu yaşayanlar firefox uygulamasını indirip bu sorunu çözebilir.

3 Sık sık tarayıcı geçmişinizi, çerezlerinizi temizleyin.

Yorumlar 1 Yorum

Yorum yazmak için giriş yapmanız gerekiyor. Üyelik tamamen ücretsiz.

Üye ol.

Yorumlar spoiler içerebilir, yine de görüntülemek ister misiniz ?

  • IlgımKayıtlı Üye

    Bu film IMDB tarafından nasıl 4.5 oy almış aklım hayalim durdu. Açıkçası filmin üstünde ki puanı görünce beklentimi çok tutmadım. Hele ki ”komedi” ve ”korku” yan yana gelince asla çok bir şey beklemedim ama bu film harika!
    Görsellik, vahşet, kan, delilik… Normalde filmleri mola vererek izlerim ama tek solukta bitirdim. Eğer sizi kan gerçek hayattan bağımsız dizi ve filmlerde de fazlasıylatutuyorsa sakın izlemeyin çünkü kan fışkırıyor. IMDB insanı gerçekten çok acımasız.


    0

    0
    Cevap yazmak için üye ol.
Film Bilgileri
2 sene önce eklendi
4.6
Feed Me
Türkçe Altyazılı
Karısının ölümünün ardından, çöküntüye uğrayan bir adam gece titremeleri ve depresyon uçurumunun eşindedir. İntiharın ucunda olan adam, kendini bir yamyamın evinde bulacaktır…
Yapım Yılı
2022
Orjinal Adı
Feed Me
Oyuncular
Hannah Al Rashid
Hannah Al Rashid
Alex
Samantha Loxley
Samantha Loxley
Olivia Freeman
Neal Ward
Neal Ward
Lionel Flack
Nadia Lamin
Nadia Lamin
Police Officer 1
Anto Sharp
Anto Sharp
Police Officer 2
Bunlara da Bakın
Son Yorumlar
Elollll, 9 saat önce
Birinin hayatını mahvetmek bukadar kolay olmamalı nasıl bukadar kolay kızı ölüme ittilerrr sadece dinlemeleri gerekiyordu bı kere kızı güzelce anlayıp dinleselerdi belki bunlar olmazdı yaşlı ihtiyar başından beri kızı sevmiordu kız oldu die bişey degismicek 2 gün sonra unutulacakk hayatına böyle son vermeliydii
marikang, 9 saat önce
Çok değişik ve garip bir filmdi olay örgüsü ve mantık neredeyse hiç denecek kadar yok ama yinede izlenebilir. Goeun yine iyi oynadı seviyorum bu oyuncuyu..
disgrustingshat, 12 saat önce
Watpadd kitabı mıydı bu aşırı watpadd vibe'ı var. Çocuk çook ama çok yakışıklıı... İtalyan mıymış djjdjdjxjxjx araştırıcam. Nese hikayesi çok yarım kalmış üstünkörü anlatılmış herhalde filme sığdırmaya çalıştılar. Ben beğendim aslında böyle kısa heyecan verici bir romantik film izlemek isteyenler izleyebilir. Yaş sınırı var bu aradaa! Dikkat. Çeviri için teşekkürler ekipp♡
Zehra, 13 saat önce
Zendaya sen dunyanin 7 harikalarindan biri misin????
Harry Potter ⚡, 15 saat önce
Oha kimse yok oysa ki çocukluğumuzun filmi idi
Reklamı Kapat